Všechno zboží je skladem. Balíčky odjíždějí každý všední den.

Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 800 Kč a máte dopravu ZDARMA. Platí pouze pro ČR.
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
Blog
01.02.2023
Jarní radosti a zdobení
Jakmile je po vánočních svátcích, překloní se Nový rok a je konec ledna, už se těším na JARO. Jaro je moje neoblíbenější roční období. Na jaře se vše ... číst celé
10.10.2022
Zahradní dekorace
Zahrada na vesnici je prostor k pěstování, práci, chovu zvířat, ale hlavně je to prostor pro relaxaci. Proto by zahrada měla být upravená a krásně ned... číst celé
25.04.2022
To nejkrásnější od nás z vesnice
Když jsem zakládala e-shop moje první myšlenka byla, aby e-shop obsahoval potřeby pro život na vesnici a také dekorace nejen ve venkovském stylu. Ať u... číst celé
Zobrazit všechny články
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice! 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Tetyaně Shymonyak, se sídlem Dolnopočernická 67, Praha 9, Běchovice, 190 11, IČ: 06617450 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

      Ing. Tetyana Shymonyak, v Klipci, 11.10.2019

Novinky z našeho blogu

Jarní radosti a zdobení
01.02.2023
Jarní radosti a zdobení
Jakmile je po vánočních svátcích, překloní se Nový rok a je konec ledna, už se těším na JARO. Jaro je moje neoblíbenější roční období. Na jaře se vše ... číst celé
 Zahradní dekorace
10.10.2022
Zahradní dekorace
Zahrada na vesnici je prostor k pěstování, práci, chovu zvířat, ale hlavně je to prostor pro relaxaci. Proto by zahrada měla být upravená a krásně ned... číst celé
To nejkrásnější od nás z vesnice
25.04.2022
To nejkrásnější od nás z vesnice
Když jsem zakládala e-shop moje první myšlenka byla, aby e-shop obsahoval potřeby pro život na vesnici a také dekorace nejen ve venkovském stylu. Ať u... číst celé
Vesnický vozíček
14.01.2022
Vesnický vozíček
Často mi chodí dotazy: Kde jste koupili vozíček? Kolik stál? Jak drží na zdi?  Rozhodla jsem proto napsat tento krátký článek, abych vám ukázala a po... číst celé
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.
O e-shopu

100 % zboží skladem

Široký sortiment výrobků pro život na vesnici

Námi ručně vyrobené umělé věnečky

Individuální zákaznický servis
 
Zboží zasíláme do 2 pracovních dnů
 
Doprava zdarma nad 1.800,- Kč pro ČR

Zasíláme i na Slovensko 

Možnost osobního odběru v Klipci

Platební brána ComGate

      

Osobní odběr zboží

Klipec 10,
Pňov-Předhradí, 289 41



Recenze e-shopu 

bydleninavesnici.cz na Firmy.cz
 
 
 
 

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
2019 © BydleniNaVesnici.cz - Design od OndrejDvorak.com.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz