Celý únor 2023 doprava ZDARMA prostřednictvím PPL na výdejní místa (ParcelBox, ParcelShop). Akce platí pro objednávky po ČR.
Všechno zboží je skladem. Balíčky odjíždějí každý všední den.

Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Doprava ZDARMA - Platí pouze pro ČR.
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
Blog
01.02.2023
Jarní radosti a zdobení
Jakmile je po vánočních svátcích, překloní se Nový rok a je konec ledna, už se těším na JARO. Jaro je moje neoblíbenější roční období. Na jaře se vše ... číst celé
10.10.2022
Zahradní dekorace
Zahrada na vesnici je prostor k pěstování, práci, chovu zvířat, ale hlavně je to prostor pro relaxaci. Proto by zahrada měla být upravená a krásně ned... číst celé
25.04.2022
To nejkrásnější od nás z vesnice
Když jsem zakládala e-shop moje první myšlenka byla, aby e-shop obsahoval potřeby pro život na vesnici a také dekorace nejen ve venkovském stylu. Ať u... číst celé
Zobrazit všechny články
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice! 
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Bydlení na vesnici
Ochrana osobních údajů e-shopu Bydlení na vesnici
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Tetyane Shymonyak, se sídlem Dolnopočernická 67, Praha 9, 19011, IČ: 06617450 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. 

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Tetyanou Shymonyak tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    2. Přepravní společnost PPL CZ s. r. o., IČ: 25194798, se sídlem Říčany-Jažlovice, K Borovému 99, 251 01.
    3. Přepravní společnost Zásilkovna s.r.o. IČ: 28408306, se sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9
    4. Softwarová společnost STORMWARE s. r. o., Za Prachárnou 4962/45, 586 01, Jihlava
    5. Společnost Smartupp.com, s. r. o, Milady Horákové 13, 602 00, Brno.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
Správce nemá osobu tzv. pověřence.
Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@bydleninavesnici.cz.

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.bydleninavesnici.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

 Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Ing. Tetyana Shymonyak 

V Klipci, 04.01.2023, aktualizace 

Novinky z našeho blogu

Jarní radosti a zdobení
01.02.2023
Jarní radosti a zdobení
Jakmile je po vánočních svátcích, překloní se Nový rok a je konec ledna, už se těším na JARO. Jaro je moje neoblíbenější roční období. Na jaře se vše ... číst celé
 Zahradní dekorace
10.10.2022
Zahradní dekorace
Zahrada na vesnici je prostor k pěstování, práci, chovu zvířat, ale hlavně je to prostor pro relaxaci. Proto by zahrada měla být upravená a krásně ned... číst celé
To nejkrásnější od nás z vesnice
25.04.2022
To nejkrásnější od nás z vesnice
Když jsem zakládala e-shop moje první myšlenka byla, aby e-shop obsahoval potřeby pro život na vesnici a také dekorace nejen ve venkovském stylu. Ať u... číst celé
Vesnický vozíček
14.01.2022
Vesnický vozíček
Často mi chodí dotazy: Kde jste koupili vozíček? Kolik stál? Jak drží na zdi?  Rozhodla jsem proto napsat tento krátký článek, abych vám ukázala a po... číst celé
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.
O e-shopu

100 % zboží skladem

Široký sortiment výrobků pro život na vesnici

Námi ručně vyrobené umělé věnečky

Individuální zákaznický servis
 
Zboží zasíláme do 2 pracovních dnů
 
Doprava zdarma nad 1.800,- Kč pro ČR

Zasíláme i na Slovensko 

Možnost osobního odběru v Klipci

Platební brána ComGate

     

Osobní odběr zboží

Klipec 10,
Pňov-Předhradí, 289 41



Recenze e-shopu 

bydleninavesnici.cz na Firmy.cz
 
 
 
 

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
2019 © BydleniNaVesnici.cz - Design od OndrejDvorak.com.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz