Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 800 Kč a máte dopravu ZDARMA. Platí pouze pro ČR.
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
Blog
11.08.2020
Dekorativní maličkosti, které zkrášlí posezení, vchod do domu i zahradu
Pokud bydlíte na vesnici stejně jako my, jistě volné chvíle trávíte venku! Přinášíme vám malou inspiraci, jak si vyzdobit posezení, zahradu i vchod do... číst celé
23.06.2020
4 TIPY JAK ZÚTULNIT PERGOLU
Letní dny jsou konečně tady! Tento rok je obzvlášť jaro/léto krásné. Konečně je všechno zelená a hlavně živé. Letní dny i večery trávíme pod naší novo... číst celé
Zobrazit všechny články
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice! 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Tetyaně Shymonyak, se sídlem Dolnopočernická 67, Praha 9, Běchovice, 190 11, IČ: 06617450 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • Externí mailingový nástroj od Seznam, a.s. IČ: 26168685 Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Externí mailingový nástroj od Seznam, a.s. IČ: 26168685 Radlická 3294/10, 150 00, Praha 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů


      Ing. Tetyana Shymonyak, v Klipci, 11.10.2019

Novinky z našeho blogu

Dekorativní maličkosti, které zkrášlí posezení, vchod do domu  i zahradu
11.08.2020
Dekorativní maličkosti, které zkrášlí posezení, vchod do domu i zahradu
Pokud bydlíte na vesnici stejně jako my, jistě volné chvíle trávíte venku! Přinášíme vám malou inspiraci, jak si vyzdobit posezení, zahradu i vchod do... číst celé
4 TIPY JAK ZÚTULNIT PERGOLU
23.06.2020
4 TIPY JAK ZÚTULNIT PERGOLU
Letní dny jsou konečně tady! Tento rok je obzvlášť jaro/léto krásné. Konečně je všechno zelená a hlavně živé. Letní dny i večery trávíme pod naší novo... číst celé
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.
Důležité informace

Veškeré zboží skladem

Široký sortiment výrobků pro život na vesnici 

Doprava zdarma nad 1.800,- Kč pro ČR

Zboží zasíláme do dvou pracovních dnů 

Individuální zákaznický servis 

Možnost osobního odběru v Klipci

Zasíláme i na Slovensko 

Kde nás najdete

Klipec 10,
Pňov-Předhradí, 289 41

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
2019 © BydleniNaVesnici.cz - Design od OndrejDvorak.com.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz