Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 800 Kč a máte dopravu ZDARMA. Platí pouze pro ČR.
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
Blog
08.09.2021
Naše letošní úroda ze zahrádky
Letošní úroda byla obzvlášť hojná. Snad nejlepší za tu dobu, co bydlíme na vesnici na statku.  Každoročně si obděláváme zahrádku, ovocný sad a sklízí... číst celé
08.06.2021
3 činnosti, které děláme v létě na vesnici
Léto je tady s ním i vesnické radosti! Celé léto trávíme nepřetržitě venku a zde vám přináším 3 činnosti, které děláme v létě u nás na vesnici.  číst celé
29.03.2021
Jaro u nás na vesnici
Už je tady jaro! Konečně nám začaly růst narcisky, krokusy a také zazimované muškáty. Žádné mrazy už nehrozí, proto jsme konečně koupily i jarní maceš... číst celé
Zobrazit všechny články
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice! 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Tetyaně Shymonyak, se sídlem Dolnopočernická 67, Praha 9, Běchovice, 190 11, IČ: 06617450 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů


      Ing. Tetyana Shymonyak, v Klipci, 11.10.2019

Novinky z našeho blogu

Naše letošní úroda ze zahrádky
08.09.2021
Naše letošní úroda ze zahrádky
Letošní úroda byla obzvlášť hojná. Snad nejlepší za tu dobu, co bydlíme na vesnici na statku.  Každoročně si obděláváme zahrádku, ovocný sad a sklízí... číst celé
3 činnosti, které děláme v létě na vesnici
08.06.2021
3 činnosti, které děláme v létě na vesnici
Léto je tady s ním i vesnické radosti! Celé léto trávíme nepřetržitě venku a zde vám přináším 3 činnosti, které děláme v létě u nás na vesnici.  číst celé
Jaro u nás na vesnici
29.03.2021
Jaro u nás na vesnici
Už je tady jaro! Konečně nám začaly růst narcisky, krokusy a také zazimované muškáty. Žádné mrazy už nehrozí, proto jsme konečně koupily i jarní maceš... číst celé
Naše věnečky z vesnické dílny
13.01.2021
Naše věnečky z vesnické dílny
Jak my jsme se dostaly k tvoření věnečku? Úplně přirozeně! Před svátky jsme si sedly a začaly s maminkou tvořit podzimní a pak i vánoční věnečky. Bavi... číst celé
Vždy jednou do měsíce, novinky přímo od nás z vesnice!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30 dní.
Informace

100 % zboží skladem

Široký sortiment výrobků pro život na vesnici

Námi ručně vyrobené umělé věnečky

Individuální zákaznický servis
 
Zboží zasíláme do dvou pracovních dnů
 
Doprava zdarma nad 1.800,- Kč pro ČR

Zasíláme i na Slovensko 

Možnost osobního odběru v Klipci

Kde nás najdete

Klipec 10,
Pňov-Předhradí, 289 41

 

Kontakty
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 9:00-16:00 hod.)
2019 © BydleniNaVesnici.cz - Design od OndrejDvorak.com.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz